віртуозиновини

Європейська Академія Молодих Віртуозів                                      21-27 серпня 2017 року

Проект в рамках польсько-українського обміну, партнери: Пултуська Академія Гуманітарних Наук (www.wsh.edu.pl), Львівська Музична Академія (www.conservatory.lviv.ua)

ДАТИ: 21-27 серпня, 2017 року

МАЙСТЕР-КЛАСИ ПО СПЕЦІАЛЬНОСТЯМ: скрипка, віолончель, фортепіано, оркестрове виконавство, композиція, камерна і сучасна музика

ВИКЛАДАЧІ: Анжей Бауер, Марія Маховська, Маріанна Гумецька, запрошені композитори – Юрій Ланюк і Любава Сидоренко

МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ МАЙСТЕР-КЛАСІВ:  Середньовічний замок в м.Пултуськ http://www.zamekpultusk.pl/, розташований в самому серці найбільшого природничого заповідника в Польщі – Надбужанський ландшафний парк. В місті Пултуськ, яке називають північною Венецією, знаходиться найбільший Старий ринок у Європі. Мальовнича природа, чиста натуральна ріка Нарва, ґондоли, фантастична атмосфера Пултуського замку і садиби „Dwór nad Narwią” – це елементи, що збагачують і надихають під час перебування на майстер-класах.

МІСЦЕ ПРОЖИВАННЯ:  Готель „Dwór nad Narwią” http://www.dwornadnarwia.pl/

УМОВИ: Польсько-українська фундація імені І.Я. Падеревського бере на себе кошти пов’язані з оплатою за майстер-курс, проживання і харчування. Організатори пропонують майстер-класи і концерти, індивідуальні уроки і оркестрові репетиції, комфортні умови праці і проживання.

Учасники проекту увійдуть до складу новоствореного молодіжного камерного оркестру „Paderewski”, який виступить з концертом в Королівському Замку в Варшаві в грудні 2017 р. а також проведе цикл концертів в Польщі , на Україні і в Європі в 2018 р.

 

КОНТАКТ: fundacja@paderewski.eu